Stationære kæbeknusere – et fantastisk valg

Kæbeknusere fra Sandvik er en type med avancerede funktioner til optimeret ydelse, og begrænset vedligeholdelse, lang levetid og en samlet lav produktionspris pr. ton.

Disse knusere har et dybt, og symmetrisk knusekammer, nem indstilling af spaltejustering, en stor materiale indtags-åbning for dens størrelse, og en ideel nipvinkel, der giver let materialestrøm og høj reduktionseffektivitet.

Vi har designet kæbeknusere i tæt samarbejde med vores kunder i mange år, og vi ved nøjagtigt, hvad man har brug for, for at øge sin produktivitet.

Kæbeknusere det matcher virksomhedens behov

Arbejdspladser af forskellige slags har deres egne unikke udfordringer, så det er vigtigt at vælge kæbeknusere, der matcher sine behov.

Det er vigtigt at få det rigtige slut produkt, og vores stationære kæbeknusere er opbygget til at give dig det rette resultat hver gang.

Alsidighed leveres som standard med et kæbeknusersortiment, der er velegnet til mange forskellige anvendelser inden for stenbrud og minedrift.

Se alle MODELLER af kæbeknusere

 

Kæbeknusere - Sandvik kæbeknuser

Kæbeknusere - Sandvik kæbeknuser

Kæbeknusere - Sandvik kæbeknuser

 

Lad os rådgive til rette valg af kæbeknuser

Fra mange års erfaring, forskning og feedback fra kunder har Sandvik fremstillet en række udstyr, der er kunde afpasset, uanset hvilken applikation man har.

Vores udstyr er afprøvet og testet over hele verden, og er designet med fokus på at forbedre pålideligheden og effektiviteten, hvilket giver dig højere samlede produktivitetsgrader. 

Det kan samtidig være udfordrende at vælge hvilken kæbeknuser, der passer til din applikation. Lad os derfor rådgive dig til rette valg af kegleknuser.

Kontakt os på telefon +45 31 10 30 10 for spørgsmål eller rådgivning. 

Se også hele vores sortiment indenfor knusere.

 •  
  Logo1
  Logo2
  Logo3
  Logo4
  Logo 5